RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er Branns «nye» drakt

Sist oppdatert:
Men du får ikke se Thorstein Helstad og co. i aksjon med striper.

(iBergen.no) Onsdag 18. juni er det nøyaktig 100 dager igjen til Sportsklubben Brann fyller 100 år. I den forbindelse lanserer klubben enda en ny Brann-drakt. Forskjellen fra de andre som er i salg er at denne ikke skal brukes av spillerne.

Hva mener du om den nye Brann-drakten? Si din mening under.

Kopi fra 1909
- Dette er en retrotrøye og det nærmeste vi kommer en kopi av den første drakten vi kjenner til fra et lagbilde i 1909, sier merchandisesjef Hans Lokøy til iBergen.no.

London-klubben Arsenal brukte en kopi av sine drakter fra 1913 i sin siste sesong på ærverdige Highbury. Innad i Brann ble det også diskutert muligheten for å bruke den stripete drakten som årets spillerdrakt.

- Vi tenkte på muligheten, men det ble for problematisk med striper i forhold til sponsorene våre. Det påvirker designen i stor grad, sier han.

Bare drakt
Den nye «Anniversary»-drakten, som ifølge Lokøy selges i et par hundre eksemplarer, har bare trøye.

- Det er ikke laget shorts og sokker til denne drakten. Det var rett og slett for vanskelig å se ut ifra lagbildet fra 1909 som vi har brukt som inspirasjon, forklarer han.

Dyrt for fansen
Rød hjemmedrakt, svart bortedrakt og blå tredjedrakt er allerede i salg for 2008-sesongen. Lokøy håper likevel at Brann-fansen vil trykke retrodrakten til sitt bryst og sin lommebok.

- Vi håper jo det, dette er en veldig spesiell drakt. Dette var noe vi hadde veldig lyst å gjøre og jeg tror det er interesse for en slik drakt der ute, understreker han.

Selv om heltene ikke skal ikle seg den stripete drakten må Brann-fans som vil fylle opp supportergarderoben sin ut med 799 kroner for å skaffe seg en retrotrøye.

Hva syns du om den nye Brann-drakten? Si din mening i kommentarfeltet under.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere