RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er Branns redningsplan

Sist oppdatert:
Brann har satt ned tre punkter som skal hjelpe klubben ut av det sportslige uføret. Ingen hoder ruller.

I Bergens Tidende i dag forteller daglig leder Bjørn Dahl at klubben skal snu den massive motgangen Brann har opplevd etter fotballferien:

* Hele gjengen skal jobbe knallhardt. Trenere og spillere skal være mer på treningsfeltet. Det skal trenes på ting spillerne normalt er gode på.

* Humøret skal bedres, det skal miljøet selv sørge for. Skuldrene skal senkes, atmosfæren skal være løs og ledig, ikke anspent.

* Noen utvalgte, både spillere, trenere og ledere, skal stå frem som forbilder og ta ekstra ansvar.

Dette er konklusjonene fra den sportslige ledelsens møte mandag.

Det betyr at trener Mons Ivar Mjelde sitter trygt. I første omgang.

- Fungerer ikke dette, må vi snakkes igjen, sier Bjørn Dahl, som uansett varsler at han skal ha en prat med Mjelde i nær fremtid.

- Jobben til Mons er overhodet ikke tema. Han har kontrakt ut neste sesong. Men jeg kommer til å snakke med ham for å høre hans vurdering av fremtiden. Det kreves en spesiell type menneske til jobben som Brann-trener, og det er en fordel om vi kan bruke god tid på å finne den rette hvis Mons ikke ønsker jobben lenger, sier Dahl til Bergens Tidende.

På fem kamper etter fotballpausen i sommer har Brann bare tatt to poeng. Nå ligger de tolv poeng bak serieleder Start, og er de ute av gullkampen i serien. Lørdag møter de Vålerenga til kvartfinale i cupen på Ullevaal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere