Gå til sidens hovedinnhold

- Her er Carews nye klubb

John Carew blir i Birmingham, men skifter klubb.

John Carews fremtid i Aston Villa har lenge vært usikker, og søndag fikk vi et nytt bevis på det da Aston Villa møtte Tottenham.

Carew var nemlig ikke med for Gerard Houlliers klubb.

Blir i Birmingham
Nå mener tabloiden Daily Mail å vite at Carew kommer til å gå til Premier League-laget West Bromwich Albion, som også holder til i Birmingham, så fort overgangsvinduet åpner.

Den norske hulken skal ha sagt nei til tilbud fra både Fulham og Birmingham, og har i stedet valgt Roberto di Matteos WBA.

Han kommer til å koste sistnevnte om lag én million pund.

Åpen konflikt
Carew har scoret 54 mål på 132 kamper for Villa, men har ikke scoret noen mål etter at Gérard Houllier erstattet Martin O´Neill som Villa-manager tidligere i år. Han havnet i en åpen krangel med Houllier, etter at sistnevnte påpekte at Carew måtte bevise noe for å kunne få ny kontrakt med klubben. Nordmannen mente det var respektløst, men fikk i retur at Houllier mente han var dum.

Det er ikke det beste utgangspunktet for et godt forhold.

Houllier sa riktignok senere at de to hadde skværet opp, og at Carew ikke var ferdig i klubben.

Nå virker det imidlertid som om han er ferdig, og at det blir WBA som blir ny klubb.

Har imponert
WBA rykket opp fra Championship til Premier League i fjor, og har imponert stort i comebacksesongen. Laget skaper nesten uten unntak en masse sjanser i kampene de spiller, og ligger på en 12. plass så langt. Underveis i sesongen har de slått Arsenal borte, tatt poeng borte mot Manchester United og også vunnet mot Manchester City i ligacupen. Søndag tapte de 0-2 for Bolton, men som skrevet, de skapte mer enn nok sjanser til å ta poeng mot Johan Elmander og co.

På spissplass i WBA vil Carew i første rekke kjempe om spilletid med Peter Odemwingie.

WBA spiller hjemme mot Manchester United 1. januar, borte mot Fulham 4. januar og borte mot Reading i FA-cupen 8. januar. En av de tre kampene kan altså bli Carews første kamp for sin nye klubb - hvis overgangen virkelig går i orden.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken