RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Nick Potts (Pa Photos)

Her er Chelseas giftigste spiller

Sist oppdatert:
En lagkamerat gir Chelsea-stjernen Didier Drogba kamp om toppscorertittelen i Premier League denne sesongen.

CHELSEA - WOLVES 2-0:

Florent Malouda har hatt en fantastisk start på sesongen. I 2-0-seieren over Wolves tegnet franskmannen seg nok en gang på scoringslista, og dermed er Chelsea-spilleren oppe i totalt syv nettkjenninger denne sesongen - én mer enn lagkamerat Drogba.

Mot svakt plasserte gjester sørget Malouda for vertenes første scoring. Yuri Zhirkov fikk slått inn fra venstresiden og Malouda kunne enkelt plassere ballen i nettmaskene. Med franskmannens syvende scoring for sesongen er han for øyeblikket likt med Manchester Citys Carlos Tevez i kampen om toppscorertittelen i Premier League.

Mange målfarlige spisser
Malouda har virkelig imponert foran kassa denne sesongen. Selv om han noterte seg for 12 scoringer også forrige sesong, har sesonginnledningen til nå vært over all forventning av franskmannen.

For Chelsea betyr det at de har en spissrekke som motstanderne virkelig kan frykte. I tillegg til Malouda og Drogba er også Salomon Kalou (5 mål) og Nicolas Anelka (2 mål) alltid skumle foran mål. Chelsea har hatt toppscoreren i Premier League de to siste sesongene. I 08/09-sesongen var det Anelka som scoret flest på toppnivå i England, men i fjor var Drogba sesongens store spiller med 29 scoringer. I år kan muligens Malouda bli den tredje Chelsea-spilleren på rad som tar toppscorertittelen.

Mange muligheter
Mot Wolves kunne mange av spissene ha scoret. Blant annet kom Didier Drogba alene med keeper Marcus Hahnemann, men ivorianeren rotet bort muligheten.

I stedet var det Kalou som sørget for Chelseas andre scoring lørdag, da han avsluttet et vakkert Chelsea-angrep etter 81 minutter. Kalou startet selv angrepet da han leverte ballen til Drogba, som spilte videre til Michael Essien. Sistnevnte spilte fint Kalou igjennom, før den fotrappe angriperen satte ballen mellom beina på Wolves-keeper Marcus Hahnemann.

450 minutter uten baklengs
Med tre nye poeng trygget Chelsea sin ledelse på toppen av tabellen. I øyeblikket leder London-klubben med fem poeng på Manchester City, men sistnevnte skal i aksjon mot Arsenal søndag.

For Chelsea har det vært mye å juble for i de ni første seriekampene, og spesielt på hjemmebane har Malouda & Co. vist seg vanskelige å slå. På fem hjemmekamper er fasiten 15 poeng og 16-0 i målforskjell. Så gjenstår det å se hvilket bortelag som blir det første til å score på Stamford Bridge denne sesongen...


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere