RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er de offisielle norske Tour-sidene

Sist oppdatert:
Lørdag begynner Tour de France, med Thor Hushovd og Kurt Asle Arvesen på startstreken. Her er de offisielle norske Tour-sidene.

Vi er valgt ut til å være det offisielle norske nettstedet for sommerens største sykkelbegivenhet, Tour de France.

Her får du alt du trenger å vite om det historiske rittet. Viktigst av alt er det at vi følger hver eneste etappe direkte, fyldig, bredt og framfor alt raskt, og vi kommer tilbake med kommentarer fra de involverte så snart etappene er over.

Her er noe av det vi har å tilby:

Fakta om lagene
Fakta om etappene
Alt om ledertrøyene
Alt om Tour de Frances historie

I tillegg kan du se hver eneste etappe direkte på web-tv (abonnements-tjeneste). Er du ikke foran en data- eller tv-skjerm, men likevel har lyst til å få med deg det som skjer, kan du følge utviklingen på etappene via wap.

Konkurranser
Nettsisdene inneholder mye mer enn det rent sportslige. Du kan blant annet sende inn de beste bildene dine og konkurrere om å vinne en sykkel. Du kan også delta i avstemninger, og du kan stille spørsmål til sykkelekspertene våre.

Sommerens Tour de France begynner lørdag 3. juli. TV 2 sender prologen direkte fra klokka 1615. Sendingene begynner ti minutter før. Programledere er Christian Paasche og Johan Kaggestad.

Her er de offisielle Tour de France-sidene .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere