RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er den nye landslagssjefen

Foto: Morten Holm/Scanpix
Sist oppdatert:
Petter Thoresen slutter i Frankrike og blir norsk landslagssjef i orientering.

Haldenseren vant fem gull som aktiv. Nå skal han lede flere norske løpere til internasjonal suksess.

- Jeg ble veldig fristet da denne muligheten dukket opp, og legger ikke skjul på at det er ekstra spennende å trene et norsk landslag fram mot VM på hjemmebane om to år. Jeg ser riktignok et enda lenger perspektiv, og har foreløpig kontrakt ut 2011-sesongen, sier Petter Thoresen i en pressemelding.

Han forhandlet fram en ny kontrakt med Frankrike for ett år siden hvor han fikk inn en åpning for å avslutte kontrakten etter 2008-sesongen. Den har han benyttet seg av.

- Jeg føler at det er et uforløst potensial i det norske landslaget. Det er alltid spennende å få ut potensialet av hver løper. Det er en fin blanding av etablerte løpere, og unge og ambisiøse orienteringsløpere som vil bli gode i Norge. Det blir spennende å se om disse løperne tar steget opp, men det er tøft om beinet. Det er svært mange satsende orienteringsløpere som vil bli best i verden, og nivået internasjonalt er blitt vesentlig høyere siste årene, sier Petter Thoresen.

- Jeg kommer til å søke etter løpere og ledere med et stort hjerte og et åpent sinn. Det er dette som avgjør de internasjonale konkurransene. Laget blir det viktigste, og vi skal ha moro sammen, fastslår Petter Thoresen.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere