*Nettavisen* Sport.

Her er det beste fra NHL

Foto: Charles rex Arbogast / AP / NTB scanpix

Se og nyt.

10.07.14 11:08

NHL-sesongen er godt i gang og norske Mats Zuccarello Aasen er blant de som har imponert så langt i høst og vinter.

Selv om nordmannens New York Rangers tidvis har slitt står oslogutten bokført med 25 poeng så langt i sesongen, åtte scoringer og hele 17 assists.

I den store sammenhengen er nordmannen bare nummer 87 på poengrankingen, men har likevel hatt et gjennombrudd i Rangers-trøyen i løpet av 2013.

Den som topper poengligaen er Pittsburghs Sidney Crosby. Superstjernen står bokført med 55 poeng etter 40 kamper, 21 mål og 34 assists.

Patrick Kane hos Chicago Blackhawks er så langt nummer to i poengligaen med 50 poeng, mens Ryan Getzlaf hos Anaheim er nummer tre med 44 poeng.

De beste klippene
Alex Ovetsjkin, som spiller for Washington Capitals, er den med flest scoringer så langt, 30. Joe Thornton fra San Jose Sharks har flest assists, med 37.

Pittsburgh Penguins, Chicago Blackhawks, Anaheim Ducks og Boston Bruins er de lagene som topper de fire forskjellige conferenceavdelingene så langt.

Av disse fire lagene er det Chicago som har sanket flest med 60 poeng, på 40 kamper.

Anaheim har sanket 59 på 39 kamper, Pittsburgh har sanket 57 på 40 kamper og Boston har 54 på 38 kamper så langt denne sesongen.

I vente av nye kamper og det som skal skje i 2014 er det kanskje på sin plass å mimre litt om det vi har fått se så langt denne NHL-sesongen.

I videoene under har vi derfor samlet noe av det beste fra verdens beste ishockeyliga i høst og vinter. God fornøyelse.

Se videoen her (med tillatelse fra fra Viasat og Viaplay.no):

De beste målene:

HTML EMBED

De beste redningene:

HTML EMBED

De beste taklingene:

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag