RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er dommeren som stanset Liverpool-salget

Foto: - (judgejimjordan.com)
Sist oppdatert:
Dommer Jim Jordan får nok en full e-postboks i løpet av dagen.

Den er blitt lengre og mer komplisert enn en middels såpeopera.

Salget av Liverpool til New England Sports Ventures (NESV) så onsdag ut til å kunne gjennomføres, etter at en domstol i London avviste klagen fra eierne George Gillett og Tom Hicks på avtalen som var gjort.

Men sent onsdag kveld kom nyheten om at en domstol i Texas hadde lagt ned en midlertidig forføyning, som stanset salget.

Dommeren får høre det
Dommeren i Texas som stanset oppkjøpet av Liverpool heter Jim Jordan. Det er neppe første gang Liverpool har klaget på en dommer, men det har sjelden vært viktigere. Jordan vil nok i løpet av torsdag få merke hvor sterkt Liverpool-supporterne føler for klubben, og hvor intenst hatet er mot Tom Hicks og George Gillett er.

Nettsiden til dommeren har til tider vært nede, trolig på grunn av overbelastning, og Liverpool-supportere oppfordres til å sende e-poster til dommeren.

På fansiden KopTalk bes det om at supportere sender en melding til dommeren, men det understrekes samtidig at det ikke bør sendes noe som kan skade Liverpools sak. «Vær høflig, hyggelig og uttrykk det du føler», oppfordres det. Så spørs det om de tre tingene er mulig samtidig.

Under The Guardians livedekning av Liverpool-kjøpet kommenterer en leser, trolig med rette:

- Jeg synes synd på dommer Jim Jordans sekretær. Hun spør definitivt om lønnsøkning etter i dag.

Vil vente
I tillegg kom nyheten om at Hicks og Gillett ville saksøke resten av styret - Martin Broughton, Ian Ayre og Christian Purslow - kreditoren Royal Bank of Scotland og NESV for utrolige 10 milliarder kroner.

Likevel har ikke eieren av NESV John W. Henry tenkt å trekke seg fra oppkjøpet.

- Han er forberedt på å vente til forføyningen blir løftet. Kilder forteller meg at han har gjort bindene avtaler, sier BBCs sportsredaktør David Bond til BBCs nettside .

- Godt jobbet
Etter avgjørelsen i London onsdag kom også Henry med følgende melding på Twitter:

- Godt jobbet Martin, Christian & Ian. Goidt jobbet RBS. Godt jobbet supportere!

Også tidligere i uken har Henry brukt Twitter til å kommunisere med fansen, selv om han nok har fått flere meldinger og spørsmål enn han har kunnet besvare.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere