Christina Watches-Onfone har fra før av Stefan Schumacher og Michael Rasmussen i stallen.

Nå er en ny rytter med et frynsete rykte klar for det danske mannskapet.

Ifølge de danske nettstedene sporten.tv2.dk og feltet.dk ble Thomas Frei, tidligere BMC og Astana, enig med Christina Watches-Onfone om en kontrakt denne uken.

Fredag bekreftet laget nysigneringen i en pressemelding.

- Jeg er meget glad og lykkelig over at jeg har fått denne sjansen slik at jeg kan komme i gang igjen og ta skritt for skritt tilbake til det høyeste nivået. Det danske laget har en god infrastruktur og har et klart mål om å få være med i Giro d'Italia eller Tour de France innen overkommelig tid, forteller Thomas Frei.

Innrømmet dopingbruk
27-åringen testet positivt på EPO våren 2010. Sveitseren fikk sparken av BMC 22. april 2010, og har ferdigsonet den to år lange dopingutestengelsen.

Les også: BMC-rytter dopingtatt

Til tross for den positive prøven nyter han full tillit av lagets eier, klokke-designeren Christina Hembo.

- Alle som har fått en straff og tar avstand fra doping fortjener en ny sjanse. Jeg gleder meg over at jeg kan ønske Thomas velkommen, forklarer Christina Hembo.

Frei la heller ikke skjul på hva han hadde drevet med like etter at han ble tatt med buksene nede.

- Det høres kanskje dumt ut, men når man først har startet med doping, er den eneste måten å slutte på at man blir tatt.

- Selvsagt hadde jeg fortsatt å dope meg. Pengene lokket meg og jeg tror alle tenker på den måten, sa Frei den gang.

Debuterer søndag
Da han innrømmet bruken av mikrodosert EPO - og hevdet det var en ren tilfeldighet av han ble tatt:

- Hadde jeg drukket én liter vann etter injiseringen, hadde jeg forberedt meg for Giro d’Italia nå, uttalte Frei.

Les mer her: - Jeg ville fortsatt å dope meg

Dopingkontrollørene dukket opp allerede klokka 06.00 den morgenen han avla positiv prøve. Da var det fortsatt ferske sport av juks i den morgentrøtte kroppen.

Nå han altså på vei tilbake. Allerede søndag vil han debutere i Post Cuppen i Danmark. Christina Watches-Onfone kjører også Rogaland Grand Prix samme dag.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Thomas Frei har siden november 2010 samarbeidet med Mapei-senteret i Italia. Senteret ble tidligere ledet av Aldo Sassi, som gikk bort desember 2011. Sassi har blant hjulpet Ivan Basso i forbindelse med hans comeback etter dopingutestengelse.

Sveitseren har lagt ut alle treningdataene sine via hans hjemmeside og twitter-konto slik at de interesserte kan følge hans retur til sykkelsporten.

PS! Nordmannen Frederik Wilmann sykler også for det danske kontinentallaget. Han er bekreftet til Rogaland Grand Prix og Glava Tour de kommende ukene.