*Nettavisen* Sport.

Her er enda en pokermillionær

Foto: www.paradisepoker.com

Lars Johansen fra Sarpsborg fikk én million kroner for seieren i Slaget om Norden, en turnering på Bahamas.

22.10.06 14:35

Elleve spillere hadde via en gratisturnering på Internett kvalifisert seg til finalen i Slaget om Norden II, som ble spilt på Bahamas natt til lørdag. Det var bare én nordmann blant de elleve finalistene - resten var fra Sverige (5), Danmark (4) og Finland (1).

Men ingen klarte å slå Lars Johansen fra Sarpsborg. Bertil Thurén fra Vallentuna i Sverige endte på andreplass.

- Jeg er sjokkert, overrasket og selvfølgelig veldig glad. Det tar nok en stund før dette synker helt inn, sier Lars i en pressemelding fra Paradise Poker.

Han ble sammen med de ti andre finalistene fløyet til Bahamas 17. oktober, og får sammen med kona et ukelangt luksusopphold på hotellet Atlantis på Paradise Island før de reiser hjem igjen. Natt til lørdag feiret de seieren i hotellets kasinobar.

Det var nemlig bare seieren det handlet om. Vinneren fikk én million kroner i sitt lands valuta, mens de andre finalistene fikk 1.500 amerikanske dollar. Milliongevinsten har sarpingen planer om å bruke på å renovere huset.

Slaget om Norden II er en gratisturnering som nettstedet Paradise Poker arrangerer for sine kunder. Mellom 7.000 og 9.000 spillere fra Norge, Sverige, Danmark og Finland har deltatt i de daglige kvalifiseringsrundene som ble arrangert gjennom hele sommeren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.