Gå til sidens hovedinnhold

Her er fotballegendens 50 år yngre forlovede

- Jeg er forelsket, sier «tidenes mest komplette fotballspiller».

Den tidligere Real Madrid-stjernen Alfredo Di Stefano, som fyller 87 år i juli, skal gifte seg med 50 år yngre Gina (36).

Di Stefano regnes som en av de beste spillerne gjennom tidene. At han fortsatt har livsglede, viser det forestående bryllupet med den costaricanske kvinnen. Bryllupet skal stå om et par ukers tid.

LES MER OM DI STEFANO: «Tidenes mest komplette fotballspiller»

- Jeg er forelsket, og jeg gifter meg med Gina. Selv om jeg er 86 år, har jeg et hjerte som fortsatt er ungt, sier Di Stefano.

Di Stefanos helse har skrantet de senere årene, og han sees ofte på offentlige steder i en rullestol.

I sin aktive karriere var Di Stefano kjent som «Den blonde pil» på grunn av sin hårfarge og hurtighet på banen. Han kom til Real Madrid i 1953 og førte dem til fem strake seirer i serievinnercupen fra 1956 til 1960. Di Stefano scoret i samtlige fem finaler.

Det er dermed ikke uten grunn at argentineren regnes som en av de beste fotballspillerne gjennom tidene. Det hevder i hvert fall en annen legende, nemlig Diego Maradona:

- Jeg vet ikke om jeg var en bedre spiller enn Pelé, men jeg kan med sikkerhet si at Di Stéfano var det. Pelé ville floppet om han hadde spilt i Europa, mens Alfredo beviste sine kvaliteter over hele verden, har Maradona sagt. (©NTB)

Kommentarer til denne saken