En forkortet versjon av videoen som viste krangelen mellom Bodø/Glimts Kjetil Knutsen og Romas Nuno Santos ble publisert av den engelske avisen The Independent forrige måned.

Nå har Nettavisen fått tilgang til hele klippet, som ifølge Bodø/Glimt skal gi en bedre forklaring på hendeselsforløpet.

Videoen kan du se i vinduet over!

Les også: Glimt-trener Knutsen utestenges i tre europacupkamper

Basketak i spillertunnelen

Det var i etterkant av Conference League-oppgjøret mellom Bodø/Glimt og Roma at tumultene oppstod.

Italienernes keepertrener Nuno Santos og Glimts hovedtrener Kjetil Knutsen havnet i håndgemeng i spillertunnel etter bodøværingenes seier.

De første rapportene fra italienske medier var at Knutsen hadde utdelt slag og angrepet Romas mann, men få dager senere benektet Bodø/Glimt det og mente det var Santos som tok strupetak på hovedtreneren.

Underveis i prosessen ble det snakket om en video fra spillertunnelen som viste hva som faktisk skjedde, og deler av snutten ble publisert av den britiske avisen The Independent.

Situasjonen førte til at Knutsen måtte følge returoppgjøret i Roma fra tribunen, som Bodø/Glimt endte med å tape 4-0.

Politiet: - Like gode

Flere reagerte derimot på at videoen i seg selv viste relativt lite, men Glimt mente at den videoen som ble publisert kun viste en brøkdel av den originale videoen.

- Den videoen som vi ser og kjenner til er mye lenger, og er nærmere ti minutter lang. Det er mulig å se mer. Det er en lengre video som vi har sett, sa daglig leder Frode Thomassen da videoen dukket opp.

Les også: Ny utestengelse for Romas keepertrener

Uefas disiplinæravdeling publiserte sent i april en melding om at de to trenerne måtte sone tre europacupkamper etter hendelsen.

Fredag kom nyheten om at politiet i Bodø henlegger Glimts anmeldelse av Santos.

Påtaleleder i Nordland Politidistrikt Stig Morgen Løkkebakken sier politiet har konkludert med at Knutsen og Santos var like gode.

- Bakgrunnen for henleggelsen er jo det som har fremkommet gjennom etterforskningen, som er basert på vitneavhør, den omtalte videoen og politiet på stedet. Ut fra det har vi konkludert med at Knutsen ble utsatt for en kroppskrenkelse fra Santos og gjengjeldt med kroppskrenkelse tilbake. For å si det litt folkelig, så har de vært like gode, sier Løkkebakken til Nettavisen.