Her er Kjellings nye klubb

Foto: EPA/Scanpix

Kristian Kjelling flytter til Danmark.

23.02.09 14:46

Etter flere måneders spekulasjoner er det endelig klart hvor Kristian Kjelling vil fortsette sin håndballkarriere. Aalborg blir neste stoppested for Kjelling, som har signert en treårskontrakt med klubben.

- Nå gleder jeg meg. Jeg har signert en treårskontrakt med Aalborg. Jeg gleder meg veldig til å komme dit i sommer, forteller han til TV 2 Sporten.

Etter åtte år i Spania var Kjelling klar for noe nytt.

- Det har vært andre klubber som har vært aktuelle. Men jeg hadde veldig lyst til å komme til Danmark. Der er det mer fokus på trening. Jeg merker det på kroppen at jeg trives bedre når jeg får trent bra. I og med jeg hadde veldig lyst til å komme til Danmark så ble Aalborg et naturlig valg for meg, sier Kjelling.

Kjelling har slitt med skader de siste årene. Nå gleder han seg til å komme til en klubb som har mer fokus på hvordan man trener.

- Jeg gleder meg til å få litt mindre tid i buss og litt mer tid på trening. Det blir altfor nedprioritert i Spania, sier han.

Fra før er allerede André Jørgensen i klubben.

Sportsdirektør i AaB Jan Larsen mener klubben har sikret seg en spiller i verdensklassen.

- Nivåmessig har Kristian Kjelling i flere sesonger befunnet seg i den absolutte verdenselite, sier han til klubbens hjemmeside .

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.