RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Erichsen, Jarl Fr./Scanpix

Her er kravet til Vukicevic

Sist oppdatert:
Friidrettsforbundet har fått dopingsvar fra treneren, men har sendt nye spørsmål i retur.

Mandag sprakk nyheten om at Petar Vukicevic hadde forhørt seg med en utenlandsk kollega med spørsmål om forbudte stoffer.

Det var Dagbladet som først omtalte saken.

Friidrettspresident Svein Arne Hansen gjorde det klart at forbundet ventet svar fra treneren allerede mandag kveld.

Flere spørsmål
Tirsdag formiddag bekrefter Hansen overfor Nettavisen at Vukicevic, som for tiden er på treningsleir i Sør-Afrika, har sendt sitt svar til Friidrettsforbundet.

- Vi har fått et svar fra Petar, og det jeg kan si er at vi har et par tilleggsspørsmål til svaret hans, i tillegg til at vi ønsker en kopi av e-postene som har blitt sendt, sier Hansen til Nettavisen.

- Er det aktuelt å be ham reise hjem fra Sør-Afrika?

- Vi vurderer ikke situasjonen så alvorlig at det det blir aktuelt å be ham reise hjem derfra, men vi vil ta en prat med ham når han returnerer om et par uker, sier Hansen.

- Feil fremgangsmåte
Til tross for at Friidrettsforbundet ikke vurderer saken alvorlig nok til å be Vukicevic reise hjem umiddelbart, innrømmer Hansen at han reagerer på avsløringene.

- Hvis det er slik at han hadde spørsmål angående doping, så burde disse vært stilt til Antidoping Norge, sier Hansen.

Han understreker at det viktigste for Friidrettsforbundet nå, blir å sende nye spørsmål til Vukicevic og få tilgang til e-postene som har blitt sendt.

- Jeg vet ikke hvilket språk de e-postene er skrevet på, men vi har bedt om å få tilgang til disse. I tillegg kommer vi til å sende noen oppfølgingsspørsmål på det første svaret hans.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere