*Nettavisen* Sport.

Her er kveldens banker

Per Oleg Midtfjeld og hans nye stjerne Lill Adolf er en klar banker på Bjerke i kveld. Les og kjøp nettavisens eksperttips.

14.02.07 18:41

Klikk her for tips og løpsvurderinger til dagens V65-løp på Bjerke.

Vi synes det er en meget spennende V65-meny Bjerke tilbyr spillerne i kveld. Etter at Midtfjeld mistet sin store stjerne Steinlager med karriereødeleggende skade i fjor sommer dukket Lill Adolf opp på stallen til Momarkentreneren.

Syvåringen kan aldri kopiere verdenstjernen Steinlagers bravader, men faktum er at den svenskfødte Western Winner-sønnen har stått frem som Norges beste hest her hjemme.

Fra perfekte forutsetninger i V65-5 vinner han trolig påny og bokfører sin femte strake seier.

To storfavoritter i fare

At vil likevel tror at det kan bli fine penger for de med seks rette skyldes at vi mener både Kalles Kaviar (V65-6) og Mjølner Flaks (V65-4) fort kan gå på tap.

I V65-1 er det mange urutinerte kaldblodshester på farten og de fleste vil gardere bredt.

Vi velger dog å stå på tre hester som vi mener hever seg over mengden.

Også i den andre avdelingen blir det krysset flittig. Vi har løpet klart for oss og nøyer oss med det vi tror blir tethesten samt en god spurter som vi tror vinner med tempo i løpet.

Kommer vi oss gjennom de to første avdelingene med bare disse på bongen ligger vi godt an til V65-gevinst, vel og merke om Lill Adolf innfrir sitt store favorittstempel.

Vi har snakket med treneren bak Kalles Kaviar i V65-finalen. Les hva han mente om storfavoritten her .

Forøvrig har Bjerke klokelig valgt å sette Moe Odin utenfor V65-veddemålet. Mehlahesten er helt overlegen her hjemme for tiden og løpet går derfor som dagens første løp før V65-sirkuset sparkes i gang.

En spennede årsdebut i Moe Odin-løpet gjør seksårige Mjørtvedt Jerkeld. Denne har stoff i seg til å overta tronen når Moe Odin legger skoene på hylla, men i kveld blir det nok å kjøre om annenplassen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.