47-åringen har den siste tiden vært i rampelyset for helt andre ting enn sin tidligere jobb som sportsanker i NRK. I mai var hun i en rettssak mot sin tidligere arbeidsgiver, hvor det til slutt ble enighet om et forlik mellom de to partene.

Les også: Line Andersen går trolig flere hundre tusen i minus etter forliket med NRK

Nå har det gått noen måneder siden rettssaken i Oslo tingrett, og i dag var hun tilbake på TV-skjermen i Discovery+ og TVNorge sin OL-sending på ettermiddagen. I mange år jobbet hun også som friidrettsreporter hos NRK, og har derfor vært vant til å være en del i TV-ruta. Andersen innrømmer imidlertid at hun følte seg noe «rusten» før dagens TV-comeback.

- Jeg var nervøs, det må jeg si. Det er en stund siden sist. Heldigvis var jeg invitert til å snakke om et fagområde, hvor jeg vet hva som skjer og som jeg kan mye om, sier 47-åringen til Nettavisen.

Gråt etter medalje

Tidligere på dagen hadde Eivind Henriksen tatt OL-sølv i slegge, og det gjorde at dagens sending føltes enda større for Andersen.

- Hvis jeg skulle finne en dag å være gjest i OL-sendingen til Discovery, så må det jo ha vært denne. Jeg gledet meg helt enormt til å snakke om sølvet til Henriksen, fordi det er en av de mer rørende medaljene. Jeg skrev da Warholm vant, men jeg gråt da Henriksen fikk sølv. Alle medaljer har sin historie, og Henriksen har hatt så mange år med motgang. Han har vært et supertalent i kast lenge, og i dag får han betalt for all tålmodigheten, forteller Andersen.

Les også: Henriksen leverte OL-sensasjon - ble rørt av Warholm-melding

- Hva gjør du om dagen, og har du noen konkrete fremtidsplaner på gang nå?

- Jeg har vært på ferie og kost meg masse i sommer, for det meste i Oslo. Akkurat nå vil jeg ikke si noe om veien videre og eventuelle muligheter. Det kommer når jeg har noe å fortelle, svarer Andersen noe ordknapt på spørsmålet.

- Svært kunnskapsrik

Discovery forteller at de hadde et ønske om å hente inn Andersen, fordi de anser henne som en av de beste til å snakke om friidrett.

Les også: Reagerer på at OL-kampene er flyttet bort fra lineær-TV: - Katastrofe

- Vi gjør fortløpende avtaler om gjester og eksperter i studio. Line Andersen var med i dag, i egenskap av å være en av de journalistene i landet som har vært tettest på norsk friidrett i mange år. Hun er svært kunnskapsrik og har mye å tilføre sendingen, skriver mediesjef i Discovery, Hanne McBride, i en sms til Nettavisen.