RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images / All Over Press

Her er Liverpools siste signering

Sist oppdatert:
«Verdens peneste» har signert for Liverpool.

Tidligere Miss World, Rosanna Davison, har fått jobben som programleder for Liverpools offisielle TV-kanal, «LFC TV», skriver Daily Mail.

29-åringen, som er datter av artisten Chris de Burgh, er allerede et kjent fjes i Irland, men Liverpool-jobben blir hennes første TV-jobb utenfor hjemlandet.

- Jeg gleder meg veldig til dette, spesielt med tanke på at jeg har vært Liverpool-supporter lenge. Forhåpentligvis er dette bare begynnelsen, sier Davison til Daily Mail.

- Jeg hadde nok ikke takket ja til hvilket som helst lag, det måtte bli Liverpool, sier den tidligere Miss World-vinneren.

Davison har allerede lagd to programmer på 30 minutter for Liverpool. De skal handle om klubbens beste irske spiller gjennom tidene, samt Liverpools beste internasjonale spiller. Det er ventet at innslagene vil bli vist i løpet av året.

Men Liverpool-TV er ikke det eneste Davison jobber med om dagen. Nylig var hun med i den tyske utgaven av Playboy og ryktene vil ha det til at 29-åringen kan komme til å bli den første Miss World-vinneren som blir å se i det amerikanske bladet.

Nå gjenstår det å se om Miss World-vinneren fra 2003 klarer å sjarmere Liverpool-fansen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere