RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er LSKs nye trener

(Egil Sande)
Sist oppdatert:
Magnus Haglund skrev onsdag under for Lillestrøm.

ÅRÅSEN/OSLO (Nettavisen): Lillestrøm iinnkalte til pressekonferanse onsdag klokken to. Tema: Ny hovedtrener.

Og som ventet og tidligere meldt i blant annet Nettavisen var det svenske Magnus Haglund (38) som ble presentert. Svensken har skrevet under på en toårskontrakt.

- Jeg fikk en bra følelse etter mitt første møte med Torgeir Bjarmann. Det var gode samtaler hele tiden, sa Haglund på pressekonferansen.

- Vil gjenvinne status
Og svensken går langt i å love bedre tider på Åråsen.

- Jeg skal jobbe hardt for å gjenvinne LSKs status i norsk fotball, sier han.

Sportsdirektør Torgeir Bjarmann forteller at det lenge bare har vært Haglund som har vært aktuell som Henning Bergs ersatter.

- Vi bestemte oss tidlig. Han kunne masse om LSK i vårt første møte, og det var imponerende. Han er klar på hva han vil jobbe med. Nå skal fokus tilbake på å sikre gode tabellplasseringer, sier Bjarmann.

Har alt kontaktet spillere
Etter det Nettavisen erfarer har Haglund allerede begynt jakten på spillere, og har vært i kontakt med minst tre spillere uten fortid i Tippeligaen, i forsøk på å få dem til LSK. LSK har signert fire nye spillere foran neste sesong.

38 år gamle Haglund kom til Elfsborg fra Laholms FK før 2004-sesongen, og skulle vise seg å bli en suksess. På åtte sesonger gjorde han bunnlaget Elfsborg til en toppklubb i svensk fotball, og kronet det hele med seriegull i Allsvenskan i 2006. Det var første gang på 45 år Elfsborg vant seriegull.

De siste fem årene har Haglund og Elfsborg bokført én andreplass, to tredjeplasser og to fjerdeplasser.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere