Gå til sidens hovedinnhold

Her er Lyns nye sportssjef

Lyn presenterte fredag sitt nye trenerteam.

39 år gamle Rolf Magne Walstad har jobbet som sportssjef på NTG siden 2004, og har de siste årene vært viktig i samarbeidet mellom nettopp NTG og Lyn. Nå tar han over Torgeir Bjarmanns jobb i Lyn, og blir sportssjef.

- Rolf Magne har jeg hatt en meget god og tett dialog med den siste tiden, og jeg har alltid oppfattet han som en ryddig og profesjonell type med stor kapasitet. Han er også veldig klar på hva han vil, og hvordan han ønsker å oppnå dette, og at vi tenker likt om hvordan vi skal utvikle Lyn var også veldig viktig, sier hovedtrener Kent Bergersen i en pressemelding.

Pettersen assistent
Kent Bergersens nye assistent blir 32 år gamle Svein Roger Pettersen. Han har vært i Lyn siden 2006, først som trener for juniorlaget sammen med Finn Bredo Olsen, og de to siste sesongene som Toppspillerutvikler for Lyns unge A-lagsspillere. Pettersen har utdannet seg fra Norges Idrettshøyskole, og fikk toppkarakter for masteroppgaven sin som omhandlet forsvarsspill.

- Svein Roger var mitt førstevalg som assistent, og vi har hele tiden hatt en veldig god kjemi, og har en veldig lik fotballfilosofi. Dessuten kjenner han Lyn godt, og vet hvordan vi ønsker å spille fotball, noe jeg også vektla tungt.

- Han er veldig flink til å jobbe med spillerne individuelt, og jeg vet ikke om det finnes noen som er mer kompetent enn han hva gjelder videoanalyse, fortsetter han.

Flere endringer
Med seg i trenerteamet får Bergersen også Finn Bredo Olsen. Bredo har de siste årene hatt ansvaret for Lyn/NTG (Lyns junior elite-lag) som i år og i fjor ble seriemestere i junior Interkrets. I år har han også hatt ansvaret for Lyn i 2. divisjon, hvor han har ledet laget med stor suksess sammen med Svein Roger Pettersen og Espen Granli.

Bredo går inn i jobben som Toppspillerutvikler, og tiltrer i jobben med umiddelbar virkning.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Kommentarer til denne saken