RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er mannen Messi vil ha

Foto: Clive Rose / Getty / All Over Press
Sist oppdatert:
Argentiner kan erstatte Tito Vilanova.

FC Barcelona bekreftet sist fredag at Tito Vilanova umiddelbart ville fratre sin stilling som hovedtrener i den spanske storklubben på grunn av kreftsykdom.

44-åringen, som har vært gjennom to behandlinger allerede, hadde fått et nytt tilbakeslag og kunne derfor ikke fortsette i jobben.

Dermed må den katalanske giganten ut på trenermarkedet, hvor de allerede skal ha kontaktet argentinske Gerardo «Tata» Martino (50) angående den ledige trenerjobben.

Det begeistrer verdens beste fotballspiller, Lionel Messi.

- Jeg liker Tata Martino. Han er en dyktig manager, noe han viste ved å vinne den argentinske ligaen med Newell's Old Boys. Lagene hans spiller bra fotball og vi respekterer ham alle sammen, sier landsmann Messi.

Gerardo Martino ledet altså det argentinske laget til seriegull sist sesong, men gikk like etter av som manager for klubben. Dermed er det ingen ting som står mellom ham og en av fotballverdens mest ettertraktede jobber.

Barcelona-president Sandro Rosell uttalte samtidig med Vilanovas avgang at klubben vil annonsere hans erstatter i løpet av få dager.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere