RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Daniel Garcia (AFP)

Her er Maradonas krav

Fortsetter i Argentina om han får viljen sin.

Hvorvidt Diego Maradona kommer til å fortsette som landslagssjef for Argentina, har vært det store spørsmålet i tangolandet siden VM-exiten mot Tyskland under kvartfinalen.

Nå åpner i hvert fall den tidligere Napoli-stjernen for å fortsette, men da må det argentinske fotballforbundet oppfylle gitte krav.

- Jeg vil fortsette
49-åringen skal møte fotballpresident Julio Gorndona mandag og det er ventet at situasjonen vil bli avgjort da.

- Jeg ønsker å fortsette. Men om jeg fortsetter i jobben eller ikke kommer helt an på møtet, sier Maradona ifølge Reuters.

- Det er helt avgjørende hvorvidt han ønsker å akseptere de kravene jeg har . Det å fortsette vil bety at jeg er sjefen, og at jeg får beholde det støtteapparatet jeg vil ha. Det er helt umulig for meg å fortsette om jeg mister Alejandro Mancuso og Hector Enrique, eller om de prøver å dytte noen andre folk på meg.

Vært på ferie
Mancuso er en tidligere fotballspiller for det argentinske landslaget som ble ansatt som trener av Maradona i 2008.

Hector Enrique er også en tidligere fotballspiller og er blant annet kjent for å ha vært nest sist på ballen før Maradona driblet halve England og scoret sitt berømte mål i VM i 1986.

Maradona selv har vært på ferie i etterkant av turneringen i Sør-Afrika. Han antydet for noen uker siden at han kom til å gi seg, men etter litt tid i tenkeboksen har pipen nå fått en annen lyd.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere