RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er Odds nye keeper

Foto: Svein Ove Ekornesvåg (Scanpix)
Andreas Lie (22) spiller kommende sesong i Odd Grenland.

ANB: 22-åringen er hentet til klubben som reserveløsning bak førstekeeper Arni Gautur Arason, da Dag Ole Thomassens ryggskade viste seg å være mer langvarig enn først antatt.

Sunnmøringen er klar over at han er andrevalg, men er villig til å ta opp kampen med islandske Arason.

- Ingen vil vel sitte på benken, men jeg er klar over at laget har en av divisjonens beste keepere. Jeg skal gjøre mitt beste, så får vi se hva det til slutt betyr, sier Andreas Lie til Varden.

Lie blir Odd-spiller ut året i første omgang.

I tillegg til 22-åringen, ble både Tromsøs Kenny Stamatopoulos (30) og Lars Iver Moldskred (31), som trente med Odd i januar, vurdert.

- Jeg har snakket med flere personer som enten har trent Andreas eller spilt sammen med ham, og han får de aller beste skussmål. Han er også mye yngre enn de to øvrige kandidatene vi vurderte, og vi har tro på at vi skal kunne utvikle ham til en toppkeeper. Derfor får han sjansen hos oss nå, sier trener Dag Eilev Fagermo til Sunnmørsposten.

Lie kommer vederlagsfritt til klubben fordi han ikke fikk ny kontrakt hos Aalesund etter sist sesong.

Keepertalentet står med 22 eliteseriekamper for Aalesund og sitter trolig på benken under fredagens treningskamp mot Sarpsborg. (ANB)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere