RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er Riise tilbake på banen

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
John Arne Riise stilte med hjelm i comebacket, der Roma avgjorde i sluttminuttene mot Inter.

ROMA - INTER 1-0:

Snaue tre uker etter at John Arne Riise falt bevisstløs om på landslagstrening og måtte på sykehus, var den nybakte 30-åringen tilbake på banen for Roma lørdag kveld.

Venstrebacken måtte ha en lengre pause etter smellen han fikk i hodet etter en duell med Espen Ruud. Lørdag var han imidlertid tilbake på banen fra start for Roma i storoppgjøret mot serieleder Inter Milan.

Og med nordmannen tilbake på banen vant Roma sin første kamp for sesongen.

Spilte med hjelm
Riise hadde tatt sine forhåndsregler etter hodeskaden. Sunnmøringen spilte nemlig med hjelm, av samme type som Chelsea-keeper Petr Cech og Inter-stopper Christian Chivu også bruker. Og Riise brukte ikke lang tid på å vise at formen er god, til tross for avbrekket.

- Denne uken har jeg trent veldig hardt fysisk for å ta igjen det tapte. Hver dag har jeg økt mengden med balltrening og løpstrening, skrev John Arne Riise i sin blogg tidligere i uken.

Det var også tydelig, for Riise virket trygg både med ballen i bena, i pasningsspillet og ikke minst defensivt. Venstrebacken var solid for Roma, som måtte vente helt til det 90.minutt med å score mål.

Vucinic ble helten
Mirko Vucinic kom inn på banen for Francesco Totti et kvarter før slutt, noe som skulle vise seg å være et sjakktrekk av Roma-trener Claudio Ranieri. I det 90.minutt fant nemlig Daniele De Rossi Vucinic, som satte inn 1-0 til vertene.

Det var et meget viktig mål for Roma, som etter seriens fire første kamper sto uten seier. Med uavgjort også mot Inter hadde laget kun hatt tre poeng, og vært hele åtte poeng bak serielder Inter. I stedet kunne altså John Arne Riise juble for sesongens første seier.

Kanskje var det også Riises gjeninntreden som bidro til at Roma endelig vant en kamp.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere