Gå til sidens hovedinnhold

Her er Sandefjords nye back

Sandefjord har sikret seg den danske backen Martin Jensen (28).

Jensen kommer fra Esbjerg hvor han har spilt 265 A-lagskamper de siste ni årene. På danskenes hjemmeside omtales venstrebacken som en aggressiv back.

- Sandefjord er en ambisiøs klubb som i fjor hentet ti nye spillere og i år satser på ytterligere 3-4 forsterkninger. Dessutten bygger klubben en ny arena til 10.000 tilskuere som skal stå ferdig i august 2007, sier Jensen til Esbjergs nettside om bakgrunnen for at han nå reiser til Norge.

- Hørte om han i Brann
- Det er en spiller som jeg har vist om i ganske lang tid, helt tilbake fra da jeg jobbet i Brann. Da var det imidlertid ikke like naturlig å hente spillere fra Danmark, sier Sandefjord-trener tor Thodesen til Nettavisen.

Etter at Tom Kristoffersen la opp og Ole Tobiasen forlot klubben har Sandefjord jaktet backer på begge sider. Nå er venstresiden klar.

- Martin Jensen er fotrapp, har en aggressiv tilnærming defensivt, men kan samtidig operere på hele flanken. Det er sånne backer vi ønsker. Jeg har ikke sett ham i høst, men har senest sett ham i Royal League-kamper med Esbjerg. Jeg har en god følelse for dette, sier Thodesen videre.

Han mener klubben nå er bedre besatt på venstrebacken enn de har vært de siste to årene.

- Nå har vi Martin Jensen. I tillegg har vi Jan Frode Nornes som både er et alternativ som stopper og venstreback. De siste par årene har Tom Kristoffersen egentlig vært uten konkurranse. Nå er vi dekt opp bedre, forklarer Thodesen.

Han fortsetter imidlertid jakten på en ny høyreback som kan konkurrere mot Olav Zanetti.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis