RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er Solskjær tilbake

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Ole Gunnar Solskjær var endelig tilbake på banen, men United klarte ikke å slå Birmingham. Les kampfakta, spillerbørser og referater fra den 19. runden i Premier League her.

BIRMINGHAM - MANCHESTER UNITED 2-2: Seks minutter før slutt kom øyeblikket United-fansen og alle nordmenn ventet på. Ole Gunnar Solskjær, som hadde varmet opp store deler av omgangen, fikk endelig spille i Premier League igjen etter skademarerittet.

Det var Solskjærs første opptreden i en United-trøye på 19 måneder! Ikke siden FA-cupfinalen i 2004 hadde Solskjær vært på banen.

Godt spisspar
Solskjær erstattet Alan Smith, og tok plass på Uniteds høyrekant. Ikke så rart kanskje, spissparet van Nistelrooy og Rooney er i storform om dagen. Mot Birmingham var van Nistelrooy nådeløs i feltet allerede etter fem minutter. Da han fikk et bein på Richardsons innlegg, og det var nok til å gi bortelaget ledelsen.

Jamie Clapham utlignet etter pent Birmingham-spill, og 1-1 holdt seg til pause. Men det var en herremann ved navn Wayne Rooney lite fornøyd med. Etter pause hadde han først et godt skuddforsøk, før han ga United ledelsen på kontrollert vis med venstrebeinet.

Rask utligning
Manchester United så ut til å kontrollere kampen etter ledermålet, men så satte Birmingham-manager Steve Bruce inn floppen Walter Pandiani. Og det ga resultater selv de mest innbitte hjemmetilhengerne neppe hadde turt å håpe på. Pandiani utlignet bare tre minutter etter at han hadde entret banen.

Mot slutten bølget spillet frem og tilbake, og Solskjær var involvert i en halvsjanse for United. Men hjemmelaget holdt unna, og en presset Steve Bruce kunne glede seg over et sårt tiltrengt poeng i bunnstriden.

For United øker Chelseas forsprang i teten. Men de røde djevlene fikk i hvert fall én ting å glede seg over denne onsdagskvelden: Ole Gunnar Solskjærs etterlengtede comeback.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere