Gå til sidens hovedinnhold

Her er spillerne Liverpool vil kjøpe

Sommerens manager i Liverpool vil få et stort sjekkhefte å leke seg med i kampen om nye triumfer. Her kan du møte spillerne som Merseyside-klubben jakter på.

Djibril Cisse (spiss)

Cisse spiller i dag for Auxerre og har i inneværende sesong scoret 21 mål for laget på 32 kamper (noe som utgjør over 40 prosent av lagets totale mål). Han er født i 1981 og spiller med nummer 9 på ryggen. Over bakken er han 182 cm, og han veier 78 kilo. Totalt har han laget 65 mål på 122 kamper for laget. Auxerre ligger på 5. plass i den franske ligaen. Cisse debuterte for Auxerre i 1999.

Cisse er født i Arles i Frankrike og debuterte på det franske landslaget 18. mai 2002. I 2001 ble han årets unge spiller i Frankrike og var toppscorer i Frankrike i 2002. Han hadde ti landskamper og to mål ved nyttår.

Her er hans offisielle side

Phillipe Mexes (forsvar)

Mexes spiller også for den franske klubben Auxerre. Han er 1,87 høy og veier 84 kilo. På 126 kamper siden 2000 har han laget sju mål for laget. Mexes er født i 1982 og har fått 22 gule kort i sin karriere hos den franske klubben. Kun en gang har han blitt utvist.

Mexes har seks landskamper for Frankrike (ved nyttår) og ble årets unge spiller i Frankrike i 2000.

Mexes er et av de beste kjøpene man kan gjøre i Championship Manager...

Michael Dawson (forsvar)

Michael er en 188 cm høy forsvarsspiller som i dag spiller for Nottingham Forest. Han ble født i Northallerton i 1983 og har spilt for både England U-17 og U-21. Dawson har spilt 28 kamper for Forest i inneværende sesong, laget ett mål og fått syv gule kort.

Dawson er regnet som et av de største forsvarstalentene på de britiske øyene.

Hatem Trabelsi (forsvar)

Hatem er en forsvarsspiller som i dag spiller for Ajax. Han er født i 1977 og er 179 cm. Han debuterte for Ajax i august 2001 og er opprinnelig fra Tunisia. Der spilte han for klubben CS Sfaxien (hjemmeside).

Hatem spilte i alle Tunisias kamper under VM i 2002 og har blitt nominert til Årets afrikanske spiller flere ganger, men har tapt for Diouf som er på vei bort fra de røde.

(Kilder: diverse nettsteder)

Si din mening om Liverpools ønskeliste i kommentarfeltet under.

Reklame

NÅ: Gjør julegavekupp hos to friluftsgiganter