Her er Stabæk-dødaren

Foto: SCANPIX

Thorstein Helstad scoret sitt 10. mål mot Stabæk og ga Brann tre meget viktige gullpoeng.

11.04.07 01:10

NADDERUD (iBergen.no): Stabæk - Brann 0-1

På forhånd var det knyttet mye oppmerksomhet rundt Stabæks dødlige angrepsduo Veigar Pall Gunnarsson og Daniel Nannskog. Lite ble sagt om at Helstad nærmest har Stabæk som favorittmotstander, noe han viste hvorfor i kveld. I kampens 16. minutt ble han nydelig spilt gjennom av Erik Huseklepp. Alene med keeper gjorde Helstad det han kan best mot Stabæk - score mål.

Lovet 15 mål
- Jeg trives godt her og scorer ofte mot Stabæk. De er en bra motstander for meg, sier matchvinneren og smiler lurt.

Forrige uke var trener Mons Ivar Mjelde ute og lovet Bergen at Helstad skulle score 15 mål i årets serie, spissen selv tar det som et kompliment snarere enn å føle press til å prestere.

- Hvis han sier det er det smigrende. Jeg kommer til å jobbe hardt for å fortsette å prestere og henger meg ikke opp i tall. Jeg gjør så godt jeg kan så får vi se hvor mange det blir, sier Helstad, som også roser pasningen fra Huseklepp:

- Det var godt slått av ham. Akkurat slik jeg liker det. Det var perfekt slått og jeg fikk akkurat det rommet jeg vil ha. Alene med keeper skal jeg score.

Les mer om Brann her.

Gullstemning
Etter å ha vunnet årets første seriekamp er det allerede nå gullstemning i Bergen. Helstad tror heller ikke det vil føre til økt press på Brann.

- Det blir vel ikke mindre press av dette, men vi får ta en kamp av gangen.

Mjelde gir ros til Helstad for sin prestasjon på målet, men er påpasselig med ikke å glemme de andre lagkameratene som bidro til trepoengeren.

- Vi er et lag med flere spillere. I dag var det mange som jobbet hardt og bidro til at vi vant. Jan Gunnar (Solli) jobbet hardt og løp mye. Huseklepp jobbet tidvis glimrende og det var flere som skal ha æren. Vi gjorde det vi kom for og jeg er totalt sett fornøyd med det vi leverte, sier Mjelde, som sier følgende om matchvinneren:

- Thorstein er en spiller med gode ferdigheter i bakrom. Vi kommer til å bruke det mye. Han er en god spiss, men får hard konkurranse fra de andre (Bengt Sæternes og Robbie Winters).

Les flere saker fra Brann-kampen her.

Les flere saker på iBergen.no .

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag