RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er Starts nye back

Foto: AFP/Scanpix
Tidligere landslagsspiller klar for Kristiansand-klubben.

IK Start bekrefter fredag at klubben har kommet til enighet om en treårskontrakt med danske Brian Priske.

Den tidligere landslagsspilleren for Danmark er tiltenkt rollen som erstatter for Hunter Freeman, som forlot Sørlandet etter forrige sesong.

- Føler meg ung
33-åringen har tidligere vært innom klubber som Aarhus, AAB, Gent, Portsmouth, Club Brugge, Velje og FC Midtjylland. Det er med andre ord en rutinert mann som nå kommer til Sør Arena.

Forsvarsspilleren har totalt fått med seg 24 A-landskamper for Danmark i perioden 2003-2007.

- Jeg har en lang karriere, men føler meg likevel ung. Formen er fin og jeg er veldig sulten på å spille på toppnivå. Det gleder jeg meg til å gjøre for Start, sier Priske til ikstart.no.

- Flott signering
Dansken og hans rådgivere var i Kristiansand torsdag for å forhandle fram en avtale og fredag var alle formaliteter på plass.

- Vi har jobbet med dette over lang tid. For Start er dette en flott signering. Vi har store forventninger til at Brian vil bidra slik at vi blir et enda bedre fotball-lag, sier sportslig administrativ leder i Start, Rune Jakobsen.

Høyrebacken vil offisielt bli presentert tirsdag, og deretter slutter han seg til resten av troppen for å ta fatt på sesongoppkjøringen.

Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere