*Nettavisen* Sport.

Her er Sullands hilsen til «den gale mannen»

Foto: ehf.com

Endelig fikk Serbias trener den trøyen han hadde så lyst på.

09.12.12 00:10

BEOGRAD (Nettavisen): EMs største snakkis så langt har omhandlet trøyen til Linn Jørum Sulland og en serbisk ringrev.

I åpningskampen ble nemlig den norske stjernen flere ganger dratt i trøyen av Sasa Boskovic, trener for det serbiske landslaget. Da Norges Håndballforbund og TV 2 fikk fatt i klare bevis på trøyenappingen ble det bråk. Saken ble tatt opp for det internasjonale forbundet (EHF).

- Han ble glad
Det hele endte imidlertid med at Boskovic ikke ble straffet for hendelsen. I ettertid har han forsøkt å unnskylde for det som skjedde i åpningskampen.

- Han kom for å unnskylde seg, men det var midt i oppvarmingen, og da hadde jeg ikke tid, sa Sulland etter møtet med Tsjekkia tidligere i uken.

Etter møtet med Ukraina lørdag, der Servbia skulle spille kamp rett etter, tok hun seg imidlertid tid. Boskovic fikk endelig den trøyen han så gjerne ville ha.

- Vi skrev en liten tekst på en drakt og ga den til ham. Han ble veldig glad, faktisk, sa Sulland til TV 2 om draktstuntet rett etter kampslutt.

Mr Crazyman
På trøyen sto det følgende:

«Dear Mr. Crazyman. Here is the shirt you wanted so badly. Hugs from acting queen. Linn J. Sulland».

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Med tillatelse fra Norges Håndballforbund

Som Sulland sa, skal Boskovic ha vært veldig glad for gaven, og de to fikk også tid til å posere sammen på et bilde for det internasjonale håndballforbundet (EHF).

I etterkant av episoden med Sulland, uttalte Boskovic på en pressekonferanse at han kun ville flytte på stjernen, for å få bedre sikt ute på sidelinjen.

Mange ble overrasket over at EHF ikke reagerte på oppførselen til treneren. De opplyste at han ikke kunne straffes, fordi hendelsen ikke var rapportert inn.

Lykkelig slutt
Tidligere håndballtrener og ekspert, Frode Kyvåg, sa til Nettavisens at han syntes det var en svært tynn begrunnelse.

- Sånn atferd kan man ikke akseptere. Hvis man ikke skal straffe ham, så må man i det minste kalle ham inn til en forklaring. Jeg synes dette er mer enn beklagelig, sa Kyvåg.

- Men det overrasker ikke. Vi ser at dette er treneren til arrangørlandet, fortsatte han.

Nå ser det imidlertid ut til at den store snakkisen har fått en lykkelig slutt, og at Norge og ikke minst journalistene kan konsentrere seg på møtene med Frankrike, Sverige og Danmark de kommende dagene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.