Gå til sidens hovedinnhold

Her er Suzanns hjemmesider

I dag lanserer TV 2 Nettavisen Suzann Pettersens splitter nye hjemmesider. Klikk her for alt om Norges beste kvinnelige golfspiller.

Suzann Pettersen gjør comeback på LPGA-touren førstkommende helg. I den forbindelse lanserer TV 2 Nettavisen «Tuttas» hjemmesider.

Alt om Suzann
Her vil du fortløpende få alt av informasjon om Suzann, hvilke turneringer hun deltar i, hvordan det går, hennes reaksjoner på det som foregår rundt henne - kort og godt - alt om karrieren til Norges beste golfspiller.

TV 2 Nettavisens sjefredaktør, Gunnar Stavrum, sier følgende om hvorfor vi har valgt å drifte hjemmesidene til Norges største golfstjerne:

- Suzann Pettersen har potensial til å bli kvinnenes svar på Tiger Woods. Vi tror sidene vil være interessante for et bredt publikum, og er glad for å ha fått til dette samarbeidet.

Kvalitet
Suzanns manager, Jan Ove Nystuen, er også fornøyd.

- Suzann velger TV 2 Nettavisen fordi det er viktig at kvaliteten på nyheter, resultater og statistikk blir levert på en mest mulig profesjonell måte. I tillegg ønsker Suzann en partner som kan bidra til at folket ønsker å lese mer om golf, sier Nystuen til TV 2 Nettavisen.

Klikk her for å sjekke ut hjemmesidene hennes.

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter