Gå til sidens hovedinnhold

- Her er Thereses VM-genser

Øystein «Pølsa» Pettersen fleipet med Therese Johaug da den offisielle VM-genseren ble presentert.

HARD ROCK CAFÉ (Nettavisen): Det manglet ikke på kjente ansikter da den offisielle genseren til ski-VM i Holmenkollen ble presentert på Hard Rock Café i Oslo onsdag formiddag.

Bjørn Wirkola og Oddvar Brå representerte fortiden. Marit Bjørgen, Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Kjetil Jansrud, Nina Løseth og ikke minst Øystein «Pølsa» Pettersen representerte nåtiden.

Og med «Pølsa» på podiet klarte ikke engang konferansier Arne Hjeltnes å vinne konkurransen om de kjappeste replikkene.

- Sitter fast i sauemøkk
Groruddalens ferskeste olympiske mester ba pent om å få låne mikrofonen, røsket til seg en rosa barnegenser som tilfeldigvis lå i en vinduspost – og kom med følgende budskap:

- Det er bare å beklage at Therese Johaug. Hun står dessverre fast i en haug med sauemøkk oppe i Østerdalen, men her er i hvert fall VM-genseren hennes, så har dere i hvert fall fått se den!

En fullsatt sal fikk seg en god latter – og det var ikke første gang det var humring under seansen.

- Under gavegrensen
Det ble det nemlig også da næringsminister Trond Giske dukket opp, og fikk en gratis VM-genser

- Dette er under gavegrensen, presiserte en smilende Giske – men henblikk på oppstyret om statsrådenes manglende innrapportering av gaver de har mottatt i tjenesten.

Som vanlig er det Dale of Norway som står bak VM-genseren. De har levert offisielle gensere til Norges skiforbund i femti år.

Uansett hvor populær 2011-genseren blir, skal det noe til at den slår salgsrekorden fra OL på Lillehammer – som ble kjøpt av nærmere 200.000.

Sjekk siste vintersportsnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken