RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er TV 2s nye Premier League-anker

Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Overtar etter Jon Børrestad.

Jan-Henrik Børslid blir TV 2 Sportens nye programleder for Premier League-sendingene, melder kanalen på sine egne hjemmesider.

Selv er Børslid fornøyd med tilliten, for jobben var veldig ettertraktet.

– Dette er drømmejobben, samtidig som det er en stor utfordring. Premier League følges med argusøyne i Norge av et ekstremt engasjert og kunnskapsrikt publikum, sier Børslid til egen kanal.

– Det blir veldig spennende, men med så mange flinke folk både foran og bak kamera i TV 2s Premier League-sendinger er jeg trygg på at dette skal gå bra. Ekspertpanelet søndag er Kevin Keegan, Erik Thorstvedt og Petter Myhre – så det mangler ikke på gode støttespillere, fortsetter han.

Samtidig vil Aleksander Schau få ansvaret for å lede sendingene fra FA-cup, Ligacup og Championship på TV 2 Sport Xtra.

– En ideell kombinasjon. De mange lidenskapelige tilhengerne av engelsk fotball får to svært solide programledere i Jan-Henrik og Aleksander, enten det er snakk om Premier League eller cupfinaler fra Wembley, sier fotballsjef Vegard Jansen Hagen i TV 2 Sporten.

Aleksander Schau var blant favorittene til ankerjobben, men ble altså valgt til en annen rolle.

– Aleksander har en genuin kjærlighet til engelsk fotball, bred erfaring og egen, personlig form. Vi ønsket oss en dedikert programleder for blant annet sendingene fra FA-cupen og Ligacupen, som sendes på TV 2 Sport Xtra, og med Aleksander er oppgaven i de beste hender, sier Jansen Hagen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere