RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er Vålerengas første sommersignering

Foto: VIF Media
Sist oppdatert:
Dansk midtstopper til osloklubben.

Vålerenga offentliggjorde onsdag at danske Nikolai Høgh er klar for klubben. Det bekrefter VIF på sine nettsider onsdag formiddag.

Dansken spiller midtstopper, er 29 år gammel og har skrevet under på en kontrakt som strekker seg fram til 2015 med osloklubben.

På grunn av overgangsbestemmelsene i Norge, er ikke imidlertid Høgh spilleklar for 15. juli, og vil dermed kunne få sin offisielle debut i jubileumskampen mot Sarpsborg 08 mandag 29. juli.

Høgh var Bosman-spiller i sommer og kommer dermed gratis til Vålerenga.

Høgh var kaptein for Esbjerg tidligere. Han har 239 seriekamper og 13 seriemål for klubben. Han har også seks kamper for Danmarks U20-landslag og syv kamper for U21-landslaget.

- Dette er veldig spennende. Jeg føler det var på tide å prøve noe nytt. Jeg har vært i Esbjerg hele mitt liv og trengte dette for å utvikle meg litt personlig, sier Høgh til VIF TV.

- Jeg er en stor midtstopper som gjerne vil spille fotball og med et godt venstrebein. Jeg er en leder og har vært kaptein i noen år i Esbjerg, så det ligger naturlig for meg, sier han.

Vålerenga har hatt en tung start på årets sesong og Kjetil Rekdals menn ligger nede på en 12.-plass i Tippeligaen med 13 poeng fra 12 kamper.

Osloklubben starter opp igjen etter ferien førstkommende lørdag og møter Molde hjemme på Ullevaal stadion.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere