Gå til sidens hovedinnhold

Her får City-stjernen et godt råd

Joleon Lescott fikk oppfordring av assistentdommeren.

Manchester Citys supportere valgte å sende snaue 1000 billetter i retur da Arsenal krevde 62 pund per billett før søndagens storkamp på Emirates.

De høye billettprisene førte til en opphetet debatt rundt billettprisene på balløya.

- Det er de høyeste billettprisene jeg noensinne har vært med på å betale, sa generalsekretær i Manchester City Supporters Club Kevin Parker til Reuters.

Arsenal-manager Arsène Wenger gikk imidlertid ut og forsvarte de noe stive billettprisene på en pressekonferanse før kampen.

- Ideelt sett håper man selvfølgelig at billettprisene kan være så lave som mulig, men på den andre siden er vi avhengig av disse inntektene for å kunne konkurrere med utfordrerne våre, sier Wenger på fredagens pressekonferanse før storkampen mot Manchester City.

City-supporterne som likevel valgte å ta turen til Emirates fikk i alle fall til en viss grad valuta for pengene da laget deres vant 2-0 og tok sin første seier borte mot Arsenal siden 1975.

Assistentdommer John Brooks hadde tydeligvis fått med seg oppstyret rundt billettprisene og etter kampen kom han med en oppfordring til Joleon Lescott.

TV-kameraene plukket opp Brooks' kommentar da City-spilleren kom bort for å takke for kampen.

- De betalte 62 pund der borte. Vis dem litt anerkjennelse, oppfordret assistentdommeren.

James Milner og Edin Dzeko scoret målene for Manchester City, som fikk en litt enklere jobb da Laurent Koscielny fikk rødt kort etter ni minutter.

Les mer om kampen her

HTML EMBED
TV2Player.insert(691884,"playerProgram691884", {stretch: 'fill', noCompanion:true});

Kommentarer til denne saken