*Nettavisen* Sport.

Her får de servere alkohol til sportsfolket

Foto: Espen Iversen/Rogalands Avis

Stavanger Oilers fikk skjenkebevilling.

04.10.12 18:25

Stavanger (NTB): Et flertall i formannskapet i Stavanger gikk torsdag inn for at det kan skjenkes, øl, vin og brennevin til publikum i Oilers sin nye storstue, skriver Stavanger Aftenblad.

Lørdag åpner Stavanger Oilers sin nye hjemmebane når Vålerenga kommer på besøk. Serveringen av alkohol begrenses til enkelte soner i hallen, med plass til i alt 1150 personer.

Flertallet besto av Høyre, Fremskrittspartiet, Arbeiderpartiet, Senterpartiet, Pensjonistpartiet og Venstre, mens Kristelig Folkeparti og Sosialistisk Venstreparti stemte mot.

Når det gjelder skjenkingen i tre barer i publikumsområdene i andre etasje, velger formannskapet å gi en midlertidig tillatelse fram til 1. mars neste år. I mellomtiden skal reglene spesifiseres. Dette for å unngå forskjellsbehandling med Viking stadion der det bare er tillatt å skjenke i VIP-området.

Les mer om temaet alkohol og toppidrett her:

Oilers-direktør Tore Haugvaldstad er naturlig nok svært fornøyd med at politikerne torsdag sa ja til Oilers søknad om alkoholservering i den nye hallen med en publikumskapasitet på 4300.

– Vi følte at vi hadde en veldig bra søknad, men helt sikker på at det går gjennom kan man jo aldri være. Derfor er jeg lettet over vedtaket, sier Haugvaldstad til Aftenbladet.no.

Han har heller ingen problemer med at tillatelsen i publikumsbarene er midlertidig fram til 1. mars. (©NTB)

Mest lest på Nettavisen nå:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.