*Nettavisen* Sport.

Her får KIL-spillerne beskjeden de håpet på

Foto: Mona Trandum (Glåmdalen)

Tony Gustavsson har signert kontrakt ut sesongen med Kongsvinger.

05.06.10 19:07

KONGSVINGER (GLÅMDALEN): - Det viktigste for meg da vi startet samtalene var full tillit i spillergruppa, opplegget i forhold til familien og hensynet til mitt firma i Sverige, sier Tony Gustavsson til glomdalen.no.

Spillerne fikk beskjeden de ønsket seg etter matservering på gården til Vidar Riseth, lørdag ettermiddag. Gustavsson utdyper hva som har vært avgjørende i forhandlingene med KIL-ledelsen:

- Spennende spillertropp
- Mange har sagt til meg at dette laget, å overleve i Tippeligaen, har vært «Mission Impossible». Jeg er ikke enig, og føler en sterk konkurransetrang for å forsøke og motbevise det.

- Vi har en spennende spilletropp, hvor mange har tatt store steg allerede. Ja, jeg ser at klubben trenger en tydeligere struktur, organisasjon og ledelse. Dette har vi hatt mange og lange samtaler rundt, sier Tony Gustavsson.

Gustavsson har ledet KIL siden slutten av april og det har lenge vært klart at KIL ønsket å ha med svensken videre.

KommentererVM
En fornøyd sportslig leder Morten Kristiansen sier i en pressemelding i dag at han er overbevist om at Gustavsson er rett mann for KIL.

- Vi ønsket veldig gjerne å ha med Tony videre, og er selvfølgelig nå glade for at det er i boks. Vi er overbevist om at han er den rette til å lede og utvikle laget fram til det som forhåpentligvis blir Tippeligaspill også i 2011, uttaler han.

Gustavsson skal reise til Sør-Afrika for å være SVTs ekspertkommentatur under sommerens VM i fotball, men skalvære i tett dialog med klubben, blant annet med tanke på signeringen av nye spillere.

Flere nyheter fra Hedmark: Glomdalen.no

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.