Her får Ronaldo en lighter i hodet

Foto: Reuters / NTB scanpix

Cristiano Ronaldo sørget scoret to mot byrivalen - så ble det dramatikk.

11.02.14 23:52

ATL. MADRID - REAL MADRID 0-2 (0-5 sammenlagt):

Med 3-0 å gå på fra det første oppgjøret i Copa del Reys semifinale, var Real Madrid i realiteten sikret en finaleplass i den spanske cupen før returoppgjøret på Vicente Calderon.

Hjemmelaget Atletico hadde nok også innsett at slaget var tapt, og stilte med et meget reservepreget mannskap i tirsdagens kamp.

Det kom tydelig fram det første kvarteret da Javier Manquillo og Emiliano Insua taklet henholdsvis Cristiano Ronaldo og Gareth Bale innenfor 16-meteren og pådro seg hvert sitt straffespark.

Ronaldo var sikker fra straffemerket ved begge anledninger, og sørget dermed tidlig for 5-0-ledelse sammenlagt.

På veien inn i garderoben til pause ble det dramatikk på Vicente Calderon da en Atletico-supporter kastet en lighter i hodet på Ronaldo. Portugiseren kom seg imidlertid under tak før det ble alvorlig.

All spenningen var ute, lagene så ut til å være sånn passe tilfreds med tingenes tilstand, og kampen ebbet til slutt ut uten flere mål.

Onsdag avgjøres det hvem Real Madrid møter i finalen.

Da tar Real Sociedad imot Barcelona til deres returoppgjør. Katalanerne leder 2-0 over baskerne fra Sociedad fra første kamp, og mye kan derfor tyde på at det blir en drømmefinale i Copa del Rey.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag