RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her får Ronaldo en lighter i hodet

Foto: Reuters / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Cristiano Ronaldo sørget scoret to mot byrivalen - så ble det dramatikk.

ATL. MADRID - REAL MADRID 0-2 (0-5 sammenlagt):

Med 3-0 å gå på fra det første oppgjøret i Copa del Reys semifinale, var Real Madrid i realiteten sikret en finaleplass i den spanske cupen før returoppgjøret på Vicente Calderon.

Hjemmelaget Atletico hadde nok også innsett at slaget var tapt, og stilte med et meget reservepreget mannskap i tirsdagens kamp.

Det kom tydelig fram det første kvarteret da Javier Manquillo og Emiliano Insua taklet henholdsvis Cristiano Ronaldo og Gareth Bale innenfor 16-meteren og pådro seg hvert sitt straffespark.

Ronaldo var sikker fra straffemerket ved begge anledninger, og sørget dermed tidlig for 5-0-ledelse sammenlagt.

På veien inn i garderoben til pause ble det dramatikk på Vicente Calderon da en Atletico-supporter kastet en lighter i hodet på Ronaldo. Portugiseren kom seg imidlertid under tak før det ble alvorlig.

All spenningen var ute, lagene så ut til å være sånn passe tilfreds med tingenes tilstand, og kampen ebbet til slutt ut uten flere mål.

Onsdag avgjøres det hvem Real Madrid møter i finalen.

Da tar Real Sociedad imot Barcelona til deres returoppgjør. Katalanerne leder 2-0 over baskerne fra Sociedad fra første kamp, og mye kan derfor tyde på at det blir en drømmefinale i Copa del Rey.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere