RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her får superstjernen «en på trynet»

Foto: Bruce Bennett / AFP
Sidney Crosby håper nok at uflaksen snart forsvinner.

Natt til fredag spilte Sidney Crosby sin 17. kamp for sesongen. Laget hans, Pittsburgh Penguins, har unnagjort 77 av 82 kamper, men Crosby mistet 60 matcher på grunn av hjernerystelse.

Ligaens største stjerne har likevel sanket sammen 25 poeng og kommet med verdifulle bidrag til at Penguins er et av topplagene.

Nå gjelder det bare at uflaksen forsvinner. I 3-5-tapet for New York Islanders fikk han en puck i ansiktet og måtte gå av isen mens blodet rant fra nesa.

Se episoden her:

Sidney Crosby er normalt Pittsburghs viktigste spiller, men denne sesongen har Jevgenij Malkin tatt seg av den rollen. Mot New York Islanders noterte han seg for sitt 100. målpoeng for sesongen, som førstemann i NHL i 2011/12.

Til tross for dette ble det altså tap 3-5.

Det passer New York Rangers veldig bra. Klubben til Mats Zuccarello topper den østre avdelingen og har fem poengs forsprang når det bare er ti poeng igjen å spille om. Det betyr at Rangers mest sannsynlig går inn i sluttspillet som førsteseedet i øst og vil få hjemmebanefordel i alle rundene de spiller, fram til en eventuell finale mot vinneren i vest.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere