Gå til sidens hovedinnhold

Her fomler han bort millioner av kroner

Super Bowl-plassen glapp for Brandon Bostick og Green Bay Packers.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=i49TUKwzE8E116Ve0EKGNIwCioYCcKY53W4RUQm_CKPGMpuI-GqDErx56YO8dpikRcwJCQ3-iW7f2-2VNNyKb92evpIcmVXiDQSlhUroiPpHw__ZSoOV_bTdgrqoYPVMu1JZUZPXdZI&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

- Jeg føler at jeg sviktet laget mitt, sier Brandon Bostick ifølge ESPN.

Det er vanskelig å ikke ha medfølelse. Det var ikke han som skulle være i den posisjonen. Hans jobb var å blokkere. Å beskytte 19-14-ledelsen til Green Bay Packers.

Likevel var han der. Det var 2,09 minutter igjen av kampen og regjerende mester Seattle Seahawks var nede for telling. Praktisk talt slått ut. Brandon Bostick skulle bare ta imot ballen der han sto, et par meter unna en ny touchdown.

Han hoppet opp, gjorde hendene klare. Ballen kom.

Forsvant.

Mellom hendene.

- Jeg føler at hvis jeg bare hadde gjort jobben min, som var å blokkere, så ville Jordy (Nelson) tatt ballen og kampen hadde vært over, sier Bostick.

Han er full av fortvilelse, selvsagt.

Seattle Seahawks vant kampen 28-22 etter forlengning. Den regjerende mesteren er dermed klar for finale for andre år på rad.

Tabben koster Bostick og lagkameratene mer enn bare sportslig heder.

I fjor fikk hver spiller på Seahawks en seiersbonus på 92.000 dollar for å vinne Super Bowl. Tapende finalist fikk 46.000 dollar til hver spiller.

HTML EMBED