BISLETT (Nettavisen): Christina Vukicevic nådde ikke opp under forsøket på 100 meter hekk på Bislett torsdag og ble slått ut.

Den norske hekkyndlingen løp inn til tiden 13,18 sekunder. Det var årsbeste for Vukicevic, men likevel ikke godt nok.

- Med den tiden har jeg ikke noe i en finale å gjøre. Det er bedre å bli slått ut nå, enn å være dårligst i en finale, sier hun.

- Jeg har tryggheten, selvtilliten og treningsgrunnlaget på plass, men noen ganger kan jeg ikke gjøre mer, sier Vukicevic.

- Er ikke bedre
Vukicevic var ute med skade deler av forrige sesong og da hun sesongdebuterte for noen uker siden hadde hun ikke konkurrert på et år.

Under et stevne i Florø nylig løp den norske jenta på tiden 13,39. Slik sett var torsdagens konkurranse et steg framover.

- Akkurat nå er jeg ikke bedre. Men fortsetter det sånn, så er det et faresignal, sier hekkeløperen til pressen.

- Men jeg er ikke en hekkeløper som skal løpe på 13,18. Man kan komme inn i en ond sirkel og da må man jobbe seg ut av den.

EM og OL
I år står både EM og OL på programmet for friidrettsutøverne, og Vukicevic har vært klar på at hun vil delta i begge mesterskapene.

- Jeg må bare jobbe videre. Det er slik at det kan gå dårlig, men plutselig så løsner det. Dere må ikke begrave meg ennå, sier hun.

Nå håper hun få hjelp fra sin mentale trener på Olympiatoppen.

- Det kan ta en del tid, men jeg er nødt til å trene hodet mitt. Jeg er god nok, men må bare finne det. Dette er comebackåret mitt, sier hun.

Pearson videre
Tiffany Porter fra Storbritannia vant heatet til Vukicevic, mens Danielle Carruthers fra USA ble nummer to. Vukicevic ble nummer fem.

Vinnertiden var på 12,75 sekunder.

I det andre heatet var det OL-favoritt Sally Pearson fra Australia om var best.

Hun løp inn til tiden 12,59 sekunder.

Finalen på 100 meter hekk løpes 21.25 torsdag kveld.