RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her forlater han treningen i sinne

Foto: www.elcorreo.com
Sist oppdatert:
Kan dette utbruddet tyde på at Fernando Llorente er på vei til Premier League?

Fernando Llorente jaktes av det meste som finnes av toppklubber i fotballens verden, og både Barcelona, Juventus, United, City, Arsenal, Tottenham, Chelsea og Liverpool har skrevet opp spissen på januarvinduets ønskeliste.

Llorente har selv uttalt at han ønsker seg bort fra Athletic Bilbao, og har nektet å underskrive en kontraktsforlengelse. Den spanske landslagsspilleren har som følge hatt store problemer med klubben denne sesongen, og på fem kamper har 27-åringen kun spilt 89 minutter, til tross for at Athletics ligger på La Ligas 17. plass med kun én seier.

På mandagens trening ble det åpenlyst at Llorente har et dårlig forhold til Athletic-manager Mercelo Bielsa. De to skal ha kranglet høylytt foran de andre spillerne, og Llorente forlot til slutt treningsfeltet i sinne.

Se video av hendelsen her!

Med unntak av et år Baskonia, har Llorente spilt hele sin karriere i Athletic Bilbao. Har har spilt 237 kamper og scoret 82 mål.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere