RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her går Norge-dödaren på trynet

Foto: Skjermdump Youtube & Getty Images
Sist oppdatert:
Christian Vieri imponerer ikke nevneverdig i «Skal Vi Danse?»

På slutten av 90-tallet var Christian Vieri regnet som en av verdens beste angrepsspillere.

I 1999 var det ikke Cristiano Ronaldo, men nettopp Vieri som var verdens dyreste fotballspiller etter at Inter bladde opp 330 millioner kroner for å hente den råsterke spissen til Milano.

38-åringen var også mannen som sendte Norge ut av VM i 1998 da han løp fra Dan Eggen og satte inn kampens eneste mål i sluttspillkampen mellom Drillos og Italia.

Etter karriereslutt har han startet sitt eget klesmerke, Sweet Years, som han eier sammen med tidligere lagkamerat Paolo Maldini. De to eier også flere restauranter sammen i Milano.

Danseferdighetene er det imidlertid så som så med. 38-åringen er med i en italiensk versjon av «Skal vi danse?» og har levert noen uforglemmelige forestillinger.

Forrige helg prøvde den tidligere Milan- Inter- og Juventus-spilleren seg i den brasilianske kampsportdansen Capoeira.

Han var kanskje ikke kjent for å være spesielt lett på tå i sin aktive karriere, men det er tydelig at det har gått nedover med den tidligere stjernespissen. På toppen av det hele veltet Vieri over enda da han gjorde et forsøk på å stå på hendene.

Se Vieris dans her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere