Gå til sidens hovedinnhold

Her går Zlatans sjef i baret

Risikerer sparken etter dette intervjuet, hevder franske medier.

Lørdag gikk Paris Saint-Germain på et overraskende tap mot nedrykkstruede Reims.

Da sportssjef Leonardo møtte pressen etter kampen, kom han med uttalelser som har fått sinnene til å koke i Frankrike.

- Vi er ikke laget for slike kamper. Vi er et lag som er laget for å spille i Europa. PSG er for Europa - ikke for Frankrike, uttalte brasilianeren.

- Bekymringsverdig
Uttalelsen skal ha vært siste dråpen i begeret for ledelsen, som begynner å miste tålmodighet med den tidligere Milan- og Inter-treneren.

Reaksjonene har heller ikke latt vente på seg blant PSGs konkurrenter. Én av de som reagerer er Reims forsvarsspiller Mohamed Fofana.

- Å si at de ikke er laget for slike kamper, er bisart. Klubber som Manchester United, Real Madrid og Barcelona klager ikke over at de må spille mot mindre klubber. Når de taper, har de nok klasse til å gratulere vinnerne, sier Fofana ifølge Aftonbladet.

Ifølge avisen Le Parisien skal PSG-president Nasser al-Khelaifi også ha reagert negativt på uttalelsen, som ikke går hånd i hånd med hans egne planer for klubben.

- Hans kommunikasjon er bekymringsverdig, med tanke på hvor mye penger vi har investert for å bygge et konkurransedyktig lag, skal en av presidentens nære venner ha sagt til avisen.

- Risikerer sparken
L'Eqipe hevder at al-Khelaifi nå vurderer å kvitte seg med sportssjefen.

Også spillerne skal ha reagert negativt på kommentaren til brasilianeren.

- Noen ganger er det vanskelig å forstå Leo. Jeg synes at han gjorde en tabbe da han uttalte seg til. Vi kommer til å oppfattes som arrogante og øker presset på oss selv før onsdagens kamp, sier en anonym spiller til Le Parisien.

Onsdag spiller Paris Saint-Germain returoppgjør mot Valencia, etter å vunnet bortekampen i Spania 2-1.

Zlatan Ibrahimovic ble utvist i sluttminuttene og må stå over onsdagens kamp, i tillegg til en eventuell første kvartfinale.

HTML EMBED
Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka

Kommentarer til denne saken