RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(SCANPIX)

Her gir Solskjær tips til Ferguson

Sist oppdatert:
Her gir Ole Gunnar Solskjær tips til Manchester Uniteds mektige manager Sir Alex Ferguson.

Ole Gunnar Solskjær har for lengst skrevet seg inn i historiebøkene på Old Trafford. Nordmannen avgjorde som kjent Mesterliga-finalen mot Bayern München i 1999.

Nå har han fått seg trenerjobb på Old Trafford - i første omgang som trener for yngre spillere og avslutter-trener for klubbens angripere.

DIREKTE KLOKKEN 20.45: Manchester United - Dinamo Kiev

Ledet treningen sammen
Og på gårsdagens United-trening brukte Ferguson sin tidligere disippel som rådgiver, skriver The Sun.

Solskjær og Ferguson ledet deler av treningen sammen, og kanskje ga den tidligere superspissen manageren noen råd om hvordan Manchester United kan kopiere bragden i Europa for åtte år siden denne sesongen.

- Spillerne ønsker selvsagt å gjøre det bra i Mesterligaen. Dersom du er blant de beste vil du alltid jakte på trofeér og medaljer, sier Ferguson.

- Fantastiske ferdigheter
Manchester United har vunnet sine tre første kamper i Mesterligaens gruppe F og har den ene foten i sluttspillet.

Og foran onsdagens oppgjør mot Dinamo Kiev spår Ferguson en suksessfull sesong for Manchester United i Europa.

- Jeg råder over et svært godt lag, og det er noen spillere her med fantastiske ferdigheter. Vinner vi på onsdag kan vi begynne å fokusere på sluttspillet, og det er da moroa virkelig starter, gliser han overfor Manchester Uniteds egen hjemmeside.

I fjor røk Manchester United ut i semifinalen i Europas gjeveste turnering. AC Milan ble for sterke, og vant 5-3 sammenlagt.

Vil vinne Mesterligaen
Nå vil Ferguson til topps.

- Vi har hatt våre skuffelser i Mesterligaen. Men denne sesongen tror jeg vi er i stand til å gå hele veien, mener Uniteds manager.

- Dette laget blir bare mer og mer modent, og jeg er overbevist om at spillerne er i stand til å levere, fastslår Ferguson etter treningen han ledet sammen med Ole Gunnar Solskjær.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere