Her glipper seieren for Real Madrid

Foto: Francisco Bonilla (Reuters)

Treverket sto i veien da Cristiano Ronaldo kunne sikre tre poeng mot bunnlaget.

16.01.11 21:18

ALMERÍA - REAL MADRID 1-1:

Almería lå på sisteplass i La Liga før søndagens hjemmekamp mot Real Madrid, som på sin side bør vinne hver eneste kamp for å holde følge med Barcelona i toppen av tabellen.

Dermed var det meste duket for kort prosess og ren overkjøring fra gjestenes side.

Men stjernegalleriet fra hovedstaden skulle få store problemer med de hardt kjempende vertene.

Innbytterne utlignet
Etter en målløs førsteomgang stakk Almería noen virkelig store kjepper i hjulene for Real Madrids gulldrøm, da Leonardo Ulloa satte inn 1-0-scoringen for vertene et kvarter ut i andre omgang.

Manager José Mourinho gjorde umiddelbart forandringer, og satte blant annet innpå Esteban Granero - 23-åringen som fortsatt ikke har fått starte for klubben denne sesongen, men som denne gang fikk sitt åttende innhopp for året.

Det skulle vise seg å være et klokt trekk, for drøyt ti minutter senere mottok en annen innbytter, Karim Benzema, ballen like utenfor Almerías 16-meter.

Franskmannen dyttet ballen pent videre til Granero, som klinket ballen i nærmeste kryss og sørget for balanse i regningen.

Uten at det var nok for Real Madrid, som trengte nok en scoring for å ta den nødvendige seieren.

Tverrliggerskudd
Og tre minutter på overtid fikk Cristiano Ronaldo den store sjansen til å avgjøre.

Real Madrid fikk frispark 25 meter fra mål, og portugiseren gjorde seg klar. Ballen gikk rett i hånden til en Almería-spiller, og dommeren dømte et nytt frispark - til store protester fra begge lag: Almería-spillerne fordi de mente det aldri var noen hands, Real-spillerne fordi de mente det var straffespark.

Dommeren trakk imidlertid ballen noen få centimetere utenfor 16-metersstreken, og Ronaldo gjorde seg klar på nytt.

Men dette var ikke Real Madrids dag. Skuddet fra Ronaldo var godt, svært godt, men ballen traff tverrliggeren og smalt ut igjen. Det var også det siste som skjedde, og José Mourinho må bare konstatere at Barcelona kan stikke ifra med seier over Málaga senere søndag kveld.

PS. I en annen kamp i La Liga på søndag vant Valencia 2-0 over Deportivo La Coruna, og henger dermed med i kampen om tredjeplassen i Spania.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Real Madrid

Mest lest på Sport

Annonsebilag