RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her hylles dos Santos

Foto: Skjermdump TV2
Sist oppdatert:
Med- og motspillere sto æresvakt for Freddy dos Santos.

«..så nervøs at jeg ikke klarer å skrive tweets engang.», skrev Freddy dos Santos på Twitter timer før avspark mot Stabæk.

Søndag spiller han sin siste kamp i karrieren da Stabæk er gjester på Ullevaal Stadion og den rutinerte backen innrømmer at det blir spesielt.

- Det er sånn at jeg har blitt gradvis mer og mer nervøs ettersom årene har gått. Men samtidig dette er den siste kampen og det er litt spesielt, sier dos Santos til TV2.

Før avspark fikk 35-åringen beskjed om at spillerne fra begge lag ville stå æresvakt når han gjorde sin entré på banen.

- Jeg hadde håpet at de hadde tonet det litt ned, men tydeligvis skal det slås på stortromma for min del i dag. Jeg setter stor pris på det altså.

Og det var en tydelig rørt Freddy dos Santos som gikk inn på Ullevaal-matta for siste gang, mens spillere og trenere applauderte den sympatiske backen.

35-åringen skal etter sesongen begynne i ny jobb som ekspert i TV 2.

dos Santos kronet avskjedskampen med å sette inn Vålerengas siste mål i 2-0-seieren. Chuma Anene scoret Vålerengas første mål.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere