Gå til sidens hovedinnhold

Her jukser NHL-keeperen

Sjekk den utrolige episoden fra NHL her.

Atlanta Trashers slo Florida Panthers 3-2 i NHL denne uka.

Men det var ett problem.

Det ble egentlig 3-3.

Lurte dommerne
Samme natt som Mats Zuccarello Aasen stjal mange av overskriftene etter sitt avgjørende mål for New York Rangers, var det nemlig også noe helt annet som stjal fokus i verdens beste ishockeyliga. Mest i fokus: Atlanta-keeper Ondrej Pavelec.

Da Bryan McCabe dundret inn 3-3 seks minutter før full tid, ble det nemlig fullt kaos på isen.

Florida-spilleren jublet selvsagt for utlikningen.

Men dommeren blåste for det han trodde var en blokkering av Atlanta-keeperen.

Da omringet Florida-spillerne dommeren, og i kaoset som fulgte dro Atlanta-keeperen pucken, som lå klemt mot innsiden av nettet, ut av buret - og ga den til dommeren som om ingenting hadde hendt.

Brukte ikke målkamera
Dommerne fortsatte bare kampen med en gang, og dermed ble det heller ikke bruk av målkameraene og systemet som finnes i NHL nettopp for å avgjøre om en puck er inne eller ikke.

Her ser du video av den utrolige situasjonen.

HTML EMBED

Kommentatorene skjønte lite.

- Den pucken var i nettet, sa den ene.

- Dette er utrolig. Noen må stoppe denne kampen. Dette er uvirkelig. De pleier jo å se alt som dette i reprise. Dette er en grusom dommeravgjørelse, svarte den andre.

NHL opplyste til Miami Herald at dommernes avgjørelse på isen, samt at kameraet over målet ikke viste at pucken var i mål, førte til at Toronto-kontoret, som ser på alle vanskelige avgjørelser av denne typen, ikke så at pucken var i mål før pucken var i ferd med å bli droppet igjen. Da var det for sent å gi beskjed til Miami.

- Jeg tror ikke du har noe annet valg enn å gå videre og bare glemme dette. Det er selvfølgelig irriterende, men vi må forberede oss til neste kamp. Du kan ikke dra med deg sånt videre til neste kamp, sier Floridas trener Pete DeBoer.

Her ser du alle nattas NHL-resultater.

HTML EMBED
Reklame

Black Week hos Ekstralys: Gjør kupp på billykter, arbeidslys og xenonsett