*Nettavisen* Sport.

Her jukser Suarez igjen

Foto: faksimile TV 2

Liverpool buet av banen da de tapte på Anfield igjen.

24.03.12 21:38

LIVERPOOL - WIGAN 1-2:

Liverpool har skuffet i årets sesong, og allerede før lørdagens oppgjør mot Wigan har det vært snakket om at Kenny Dalglish kanskje ikke er den rette mannen til å føre laget opp i toppen av Premier League igjen.

Spekulasjonene stilnet nok ikke etter lørdagens kamp, men det var Luis Suarez som stjal fokuset lørdag.

For selv om det var hjemmelaget som åpnet best på Anfield var det gjestene som tok ledelsen etter 30 minutter spill.

Scoret på straffe
26 minutter ut i den første omgangen sparket Martin Skrtel Wigan-spiller Victor Moses i brystet og dommeren pekte på straffemerket.

Til tross for at Shaun Maloney måtte stå lenge å vente før han kunne ta straffesparket satte han ballen sikkert i mål da han endelig fikk muligheten.

Liverpool klarte ikke å svare før pausen og lagene gikk dermed i garderobene på stillingen 1-0 til Wigan.

Suarez i fokus
I andreomgang var det en ikke så alt for ukjent Luis Suarez som skulle komme i fokus. Liverpool-spissen utlignet for hjemmelaget allerede to minutter ut i den andre omgangen.

Liverpool-kaptein Steven Gerrard fikk god tid inne i Wigan-boksen og fant lagkamerat Suarez som satte ballen i mål.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Getty Images

Fem minutter senere trodde hele Anfield at Suarez kom til bli dagens store helt da han satte ballen i mål for andre gang i kampen.

Det skulle derimot vise seg at spissen satte ballen i mål med hånden og dommeren anullerte målet korrekt for hands.

Suarez på sin side klarte å kjefte seg til et gult kort for protestering på anulleringen.

Tok tilbake ledelsen
I stedet var det gjestene som skulle ta tilbake ledelsen på Anfield da Gary Caldwell satte inn gjestenes andre for ettermiddagen etter 63 minutter.

Liverpool klarte ikke å klarere et Wigan-frispark og Caldwell fintet seg forbi Carroll før han plasserte ballen bak Pepe Reina i Liverpool-buret, og kunne dermed juble for 2-1.

Hjemmelaget forsøkte å utligne, men til tross for et kraftig press på slutten av kampen, klarte ikke laget fra Merseyside å få ballen forbi tidligere Lyn-keeper Ali Al-Habsi i Wigan-målet.

Everton nærmer seg
Liverpool tapte dermed lørdagens kamp mot Wigan 2-,1 og ligger nå bare to poeng foran byrival Everton som vant sin kamp 2-0 mot Swansea lørdag.

Skremmende for Liverpool-fansen er det at Liverpool hadde ligget under streken ser man på tabellen fra nyttår og til i dag. Merseyside-klubben har kun sanket åtte poeng på de 11 siste kampene, noe som er grunn til bekymring for et lag som satser stort på å komme tilbake i toppen av ligaen.

Wigan ligger fortsatt under streken med sine 25 poeng, riktignok kun ett poeng bak Bolton som ligger på 17.plass etter lørdagens seier mot Blackburn.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.