*Nettavisen* Sport.

Her klikker det for Tour de France-stjerne

Foto: Skjermdump (TV2)

Spurteren prøvde å ta seg inn i konkurrentens buss for å ta hevn etter å ha veltet.

05.07.12 20:10

SAINT-QUENTIN/OSLO (procycling.no): Det har gåttt blodig for seg i massespurtene så langt i Tour de France.

Verst har det kanskje gått utover Tyler Farrar. Amerikaneren har truffet asfalten hele fire ganger i løpet av de seks første etappene.

Onsdag gikk han i likhet med Cavendish i bakken, og torsdag ble det et nytt møte med asfalten. Det fikk den ellers så sindige amerikaneren til å rase.

Forbannet
Garmin-rytteren mente at Tom Veelers hadde dratt han overende et par kilometer før mål, og da Argos-bussen sto parkert rett bak Garmin-bussen i målområdet tok følelsene overhånd for spurteren.

Med bestemte skritt marsjerte han bort til konkurrentens buss og prøvde å ta seg inn, for å få en forklaring fra sin nederlandske konkurrent. En i støtteapparartet til Argos-Shimano hindret Farrar fra å komme inn til Veelers.

Men spurteren ga seg ikke med det. Han havnet i en kort diskusjon med en av Veelers lagkamerater før han med en svært furten og skuffet mine gikk inn i sin egen buss, uten å snakke med pressen. Han kom aldri ut derfra igjen, før bussen begynte å rulle vekk fra området.

- Han sa han bare ville prate med ham, men det så ut som han skulle gå inn på bussen og rive hodet av ham, sa Vaughters om hendelsen ifølge TV2.

Du kan se hele hendelsen hos TV2.

Mye å tenke på i Garmin
Da hadde en annen ettertraktet kar, generalmanager Jonathan Vaughters, allerede forlatt åstedet i en ventende følgebil.

Sportsdirektøren er en av dem som ble blandet inn i Armstrong-saken tidligere torsdag.

I tillegg til å ha blitt dratt inn i dopingsaken og alle Farrars velt har også Tom Danielson og Christian Vandevelde fått sine håp om en topplassering i touren ødelagt av velt.

Det er lite som går Garmin-Sharps vei akkurat for øyeblikket.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag