RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her knekker leggen rett av

Sist oppdatert:
Drammens Geir Oustorp var likevel heldig. Se video.

(Trykk play i videovinduet over for å se hva som skjedde da leggen knakk)

SISTE: Operasjonen vellykket

Glenn Solberg landet på Oustorp, og leggen knakk rett av da Drammen slo Sandefjord 28-16 onsdag kveld. Det hele så grusomt ut, og en tilskuer besvimte av det hele.

For Oustorp ser det imidlertid ut til å ende bra. Det bekreftet Drammens fysioterapeut, Tron A. Hempel, overfor Nettavisen etter å ha møtt 34-åringen på sykehuset onsdag kveld.

Les:Grusomt brudd på direkten

Langt unna ankelleddet
- Han ble operert sent onsdag kveld, og jeg traff ham da han var i morfinrus på vei til operasjonen. Han var noe sløvet ned og sa ikke så veldig mye fornuftig, men han var ved godt mot, sier Hempel.

Og forklarer hvorfor Oustorp kunne være fornøyd til tross for det stygge bruddet.

- Det var et ganske komplisert brudd. Det tykke beinet i leggen var delt i to. Det tynne leggbeinet var delt i tre deler. Men bruddet satt et godt stykke vekk fra ankelleddet - 9-13 centimeter. Normalt sier man at brudd som sitter 10 centimeter fra et ledd er gunstige brudd. Nå handler dette om å lappe sammen et par rette knokler. Det er en snekkerjobb som må gjøres, sier Hempel.

Det betyr ikke bare at Oustorp vil kunne gå normalt igjen. Han kan også returnere til håndball-banen - hvis han ønsker det.

- Jeg tror han kan være tilbake i trening igjen om 3-6 måneder. Sesongen er over, men hvis han skulle ønske det så kan han være klar igjen til neste sesong, sier Drammens fysioterapeut.

Da Hempel møtte Oustorp hadde han allerede blitt infomert om storseieren. Han skal også ha uttrykk stor glede over at erstatteren hans mot Sandefjord, Christian Spanne, storspilte i hans fravær.

- Hvor lenge blir han værende på sykehuset?

- Normalt vil han nok være ute igjen i løpet av noen få dager.

- Geir er en stayer
Drammen-trener Ole Gustav Gjekstad og sportslig leder Morten Holm har stor tro på at Oustorp kommer tilbake - hvis han ønsker det.

- Han er en ordentlig stayer, og det skulle ikke forundre meg om han kommer tilbake igjen - selv om det kan se ut som om denne sesongen er kjørt, sier Holm.

- Hvis noen kan komme tilbake på håndballbanen igjen, så er det Geir. Han er hundre prosent disiplinert i forhold til trening. Jeg er ganske sikker på at hvis det er fysisk mulig, så er han typen som kan klare det, sier Gjekstad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere